гр. Казанлък бул."23-Пехотен Шипченски Полк" №9 0898344460

Климатици

Нови Втора употреба (Японски)
   

Фирма Айтиекс ООД разполага с магазин и сервизна база за климатична техника. В магазина ни са изложени модели климатици, с които работим. Ние сме фирма, която продава, монтира и поддържа гаранционно и извънгаранционно климатици от най-висок клас!

Ние сме на Вашите услуги, когато имате интерес и нужда от климатик, ние се ангажираме с предварителен оглед на помещението или сградата за да Ви предложим климатична техника, която отговаря на помешението.

Фирмата предлага пълен пакет от услуги, който включва добра и професионална консултация, продажба, бърз и качествен монтаж, удобен сервиз, профилактика и след гаранционно обслужване – на закупената от Вас стока, климатична техника. Ние предлагаме голямо разнообразие от модели най-известните производители в света на климатична техника с гарантирано качество. Имаме гъвкава ценова политика и склонност към диалиг за допълнителни отстъпки. Целта ни е да удовлетворим желанието за уют и комфорт на клиентите.


 

Ние Ви предлагаме:

  • Професионална консултация;

  • Климатична техника от висок клас;

  • Бърз и качествен монтаж;

  • Сервиз за всички видове климатици – гаранционен и след гаранционен;

  • Бърза реакция и отстраняване на проблема или дефекта

  • Профилактика и грижа за Вашия климатик и Вашето спокойствие;

 

Препоръчваме Ви да не се доверявате на „фирми“, които предоставят услугие от дома си, без офис и сервиз, защото климатика е инвестиция за години, която се нуждае от професионален монтаж, поддръжка и грижа.